Србија

„ДАЈ 3.000 ЕВРА АКО ТИ ЈЕ МЕРАК!“ Ево како Тијана Ајфон уговара послове за њу и другарицу: „Пола пошаљи, пола на руке кад дођемо“

Старлета Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, ухапшена је ноћас код Бијељине са три другарице док су илегално покушавале да пређу границу, сазнаје „Блиц“. Тијана је ухапшена због подвођења и проституције, а дошли смо у посед њене преписке и начина на који договара послове за себе и своје девојке.

Фото: Јутјуб

У преписци Тијана Ајфон човеку којем нуди услуге јасно говори да може да „заокружи цифру“ и на који начин се врши плаћање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сад сам се чула са другарицом и договориле се… узми субота лет, можеш и раније нешто 700 евра по дану. Значи 2.800 евра, ако ти је мерак може и 3.000 евра да заокружиш. Пола пошаљи, пола на руке када дођемо – написала је Тијана Ајфон у поруци.

Тијана Ајфон је осумњичења за подвођење и организовану проституцију, а поред ње у великој акцији Полицијске управе Бијељина и МУП Републике Српске ухапшено је 35 особа због злоупотребе опојних дрога, оружја и проституције, сазнаје Српска Инфо.

У објекту је било 26 мушкараца и девет девојака.

– У претресима је одузет кокаин, оружје и 10.000 евра (20.000 КМ) – потврђено је у полицији.

Иначе, са Тијаном Ајфон су биле три другарице: С.П. има 32 године и долази из Београда, Ј.Д. има 27 година и настањена је у Младеновцу (општина Београд), те Софија Гачић која има 27 година и настањена је у Београду.

Софија и Тијана су иначе, другарице и често путују заједно.

Извор: Блиц