Србија

ДР НЕСТОРОВИЋ ПОНОВО ПРЕТЕРАО: Имун сам на болести јер ми је деда прешао Албанију, КОМУНИЗАМ убија коронавирус?

Људе увелико клонирају, а живот клонова је кратак. Мој деда је гладовао прелазећи кроз Албанију и то је утицало да ја данас будем отпоран на неке болести. Комунистичке земље су гладовале, а због тога имамо много мању смртност на истоку у односу на запад, што се види конкретно лево и десно од линије некадашњег Берлинског зида…

Оваквим подацима и теоријама, доктор Бранимир Несторовић вечерас је шокирао јавност у емисији Фокус. Сви који су гледали излагање остали су неми после свега што су вечерас чули. Многи су заборавили на „најсмешнији вирус у историји“, али вечерас су добили нове шок-информације после чега су остали неми.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несторовић је казао да је на основу епигенетике, науке како гени предака утичу на потомке, закључио да је то што су наши преци гладовали утицало да будемо отпорни на неке болести.

„Мој деда је гладовао и прешао Албанију и то је утицало да ја данас будем отпоран на неке болести“, рекао је Несторовић.

Према његовим речима, он је за легализацију канабиса у медицинске сврхе, јер како је навео „људи то већ набављају“ илегално.

„Више се примењује код неуролошких болести и тегоба“, рекао је Несторовић и додао да је против коришћења канабиса као „рекреативне дроге“, јер он оштећује плућа.

Несторовић је изнео предвиђање да ће се епидемија завршити за све, осим за медицинске раднике, као и да очекује да ће живот изгубити још око 40 људи.

Линија која раздваја свет

Несторовић је поменуо тему о којој, како каже, нико не пише.

– Погледајте само линију која раздваја свет у Берлину, источно је смртност знатно мања, а западно катастрофа. У свим тим комунистичким земљама људи су често гладовали, док су на западу упропашћени тим вишком хране, али лоше хране – каже Несторовић.

Он иситиче да је то нешто слично посту.

– Треба се хранити воћем и поврћем, и понекад гладовати. То је сад она прича о аутофагији где организам при гладовању разграђује све лоше материје и ствара нове – каже Несторовић и додаје:

– Погледајте то колективно несвесно, те религијске постулате, народно знање, интуицију. Нису наши стари луди, а ми често имамо склоност да критикујемо наш народ кој изна много тога више него што можемо и да замислимо.

Несторовић је истакао да је моћ визуализације велика, као и молитва.

– То је слање своје психичке енергије према другим људима. Зато треба размишљати позитивно и замишљати добре ствари – каже доктор Несторовић.

Несторовић је посебно истакао улогу Сунца и енегрије коју добијамо.

Др Несторовић је рекао је да је било бесмислено увести дужи полицијски час за првомајске празнике, али да ће на улицама већ сутра бити „катастофа“.

Несторовић је рекао и да вирус слаби и да према „његовом моделу“ неће бити непредвиђених дешавања што се тиче коронавируса.

Како је навео, он се залагао да данас важи само полицијски час од 18х до 5 ујутру, али је приметио да су људи јуче похрлили ван Београда, те да је 20.000 аутомобила прошло кроз наплатну рампу.

Мени је јасно да је људима дозлогрдило

Несторовић је казао да више нема сврхе за оштрим мерама и забранама кретања.

„Мени је јасно да је људима дозлогрдило“, казао је он и додао да људи више не обраћају пажњу, скидају маске и опустили су се, што није добро.

„До краја маја све ће да прође и то је то, било би велико изненађење да се нешто деси у јуну“, закључио је Несторовић.

Додао је да ће још 40 људи умрети до краја епидемије у Србији.

„Председник је песимистичан и увек узима најгори сценарио, кад си државник другачије се размишља, ја сам оптимистичнији“, казао је Несторовић.

Несторовић је изјавио да је вирус који сада циркулише у Србији знатно слабији, али да ће у превозу морати да се користи маска.

„Мораће да почне да се живи, миц по миц, мало дезинфекције, мало страха… Људи су и током рата и бомбардовања ишли на посао“, рекао је Несторовић.

– Потребно је пазити на најстарије, а на младе овај вирус неће имати никакав утицај. Лоше је то што се догодило у геронтолошким центрима и зато ћемо имати још мртвих – каже Несторовић.

– Земље које су у прве три недеље биле затворене имају нижу стопу смртности, други фактор је БСГ вакцина, државе у којима је становништво вакцинисано имају пет до шест пута мању смртност и трећи што смо ушли у пролеће, топло време и УВ фактор – наводи Несторовић.

Он је навео да према прорачуну који је направио и због кога су га гледали са подозрењем подразумева од 200 до 250 смртних случајева у Србији.

Плаше ме приватне лабораторије

Доктор Бранимир Несторовић шокирао је јавност у емисији Фокус наводећи да се људи већ увелико клонирају, али да је животни век клонова кратак, па се још увек ради на томе.

Несторовић је само делимично покренуо ову тему и није желео да прича више о томе.

– Ти клонови имају убрзан метаболизам и живе јако кратко. Зато се на томе још увек ради – рекао је Несторовић.

– Не бих више говорио о томе. Ви знате да је и Тесла спалио све своје папире говорећи да свет није спреман за оно што је открио. Онај ко би дошао до Теслиног оружја владао би светом. Мене плаше све те приватне лабораторије широм света. Ми не знамо шта се ту све дешава – каже Несторовић.

– Тесла је рекао: Ако хоћете да разумете свемир, размишљајте о таласима и фреквенцијама. Фреквенција корона вируса је 44 Хз и сад ако имате апарат који подесите на ту фреквенцију можете селективно убити одређени вирус или бактерију неку болест, а да не нашкодите остатку тела. Рејмонд Рајф је на основу Теслиних нацрта конструисао апарат којим је лечио рак. Рајф је излечио на десетине тешко оболелих пацијената. Убрзо је апарат нестао заједно са лабораторијом. Ти апарати циркулишу, али полуилегално. Најбоље апарате имају сада Руси – каже Несторовић.

– Највећи део Теслиних папира је завршио код Џона Трампа, ујака Доналда Трампа. Иде прича која сада спада у теорије завере, да ће Трамп ускоро да саопшти да постоје алтернативни извори енергије. Велики део папира је завршио у Београду, потом код Немаца током окупације, а онда у Русији након ослобођења – прича Несторовић.

Он је навео да ће покушати да обнови Теслин торањ.

Несторовић верује да је Хитлеров специјалац Ото Скорцени убио Теслу тако што га је угушио и напоменуо да постоји књига, а чак и филм који говори о томе.

Несторовић тврди да користи алтернативне претраживаче на интенету и да псотоји велика цензура радова који долазе из Русије, Кине и Индије.

– Гугл уопште не индексира радове који нису из САД или Западне Европе. Тражио сам неки кинески рад о соди бикарбони и раку, нисам могао да га нађем, па сам користио Јандекс, руски претраживач. Има толико ствари које су нам недоступне преко званиочних канала, зато ја користим алтернативне и проучавам и алтернативне приступе медицини – каже Несторовић.

Он је препоручио свима да пију супену кашику соде бикарбоне размућену у чаши воде свако јутро.

– То стимулише слезину и покреће имуни систем – каже Несторовић.

Како је навео, полицијски час је неопходан због пензионера, како би могли да прошетају.

„Уложили смо огроман напор да заштитимо ту групу људи. Разумем да су људи нестрпљиви, мало је себично – да могу ја да шетам и одем у кафић у 8, да пензионери шетају у 3 ујутру“, рекао је он.

Несторовић је казао да је реално да до краја следеће седмице буде укинуто ванредно стање, гледано из здравственог аспекта.

„Вирус је у ишчезавању, он ће јако да ослаби. Нема више сврхе понашати се као што смо се понашали на почетку епидемије“, упозорио је он.

Извор: Б92