Србија

ХАОС УЖИВО: Каћа поручила Сарапи да је НЕИНФОРМИСАН, он њој „да пева по планинама“, а на питање о Кији је одбрусила жестоко

Певачица Катарина Живковић данас је гостовала у јутарњем програму на „Пинку“, код Предрага Сарапе, а у емисији уживо је одбрусила водитељу током разговора, када јој је рекао да може да пева по планинама и језерима, кад већ нема терасу.

Катарина је причала најпре о томе како је провела време у изолацији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Спремам само невоље, нисам, кувала, пеглала. Трудила сам се да се одморим. Свиђа ми се што си увек информисан – рекла је Каћа, а када ју је Сарапа питао да ли је певала на тераси, одговорила му је да нема терасу.

Фото: Јутјуб

– Ти Сарапа изгледаш онако баш сензитивно, плашљиво. На ТВ изгледаш онако јако, а кад те види човек уживо просто си једна крхка душа – била је оштра Живковићева, која је затим открила како му она каже све пре почетка емисије да не би рекао неку погрешну информацију о њој.

– Стварно сваки пут бринем кад гостујем код Сарапе, јер он је увек неинформисан што се тиче мојих песама. Сарапа, немој да погрешиш и да најавишнову песму, а она изашла пре 10 година. Ниси погрешио сад јер сам ти рекла. Тако мора човек са тобом – била је искрена певачица.

Сарапа је потом питао Каћу да ли ће да поздрави Кристину Коцкар, са којом сарађује, али се и приватно дружи.

– Испашће да се ја промовишем преко Кристине Коцкар. Јесте она наша највећа звезда, ја то разумем, али да се разумемо и ја сам неким људима овде позната – без длаке не језику је одговорила Катарина, док се Сарапа само смекшао.

Извор: Блиц