Србија

ХОРОР У БЕОГРАДУ: Осуђивани педофил напао девојчицу (4), ставио јој прст у уста, па откопчао шлиц

Бајрам Ј. (63) ухапшен је у београдском насељу Ледине пошто је покушао да обљуби четворогодишњу девојчицу. Случај је полицији пријавила дететова мајка.

Он је у једном насељу у Сурчинској улици у Београду покушао да обљуби девојчицу, пошто ју је најпре позвао да седне код њега у крило а затим је почео да је непримерено додирује.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Срећом, манијак је на време уочен и одмах је позвана полиција која га је ухапсила. Њему је одређен притвор и на терет му се ставља кривично дело недозвољене полне радње.

Поједини београдски медији пренели су да је он је несрећној девојчици дао 100 динара и намамио је да му седне у крило. Затим јој је гурнуо прст у уста, а кад је скинуо панталоне, видели су га, срећом, мештани, који су га савладали и задржали до доласка полиције.

– Бајрама знамо из виђења, нико му није био пријатељ. Сео је овде са нама у двориште између барака и претварао се да жели да се дружи. Приметила сам да је стар и деловао ми је безопасно. У једном тренутку, кад није било никог од старијих, намерачио се на моју ћеркицу. Она је мислила да жели да се игра са њом и говорила му је: „Деда, деда“. Он ју је ставио у крило и почео да је мази. Тада јој је ставио прст у уста и откопчао свој шлиц – прича мајка М. А. (26).

Она каже да су се у том тренутку појавиле њене комшије и спречиле покушај силовања.

– Викнуле су му: „Шта то радиш?“, а он им је рекао: „Ништа не радим, ви сте луди“ и почео да бежи. Комшије су га сустигле и позвале полицију. Када су ми испричале шта се десило, нисам могла да поверујем док то нисам чула и у полицији – шокирана је мајка.

– Чула сам да му је ово трећи пут да је напао нечије дете. Па што су га уопште пуштали из затвора – очајна је мајка.

Бајрам је иначе, повратник у овом кривичном делу, пошто је 2014. године већ био осуђиван.

Извор: Курир.рс/Блиц/С. телеграф