Србија

ЈЕЛЕНИНА ТЕТКА ШОКИРАЛА! Не верујем да је Зоран убица, али…

Фото: Јутјуб

Тајне – Љубица Марковић требало би да као сведок тужилаштва открије какви су односи били у породици Марјановић, али и шта је мајка покојне певачице говорила о убиству ћерке

Зоран Марјановић, који је оптужен да је 2. априла 2016. на насипу у Црвенки код Борче убио супругу Јелену Марјановић, поново би у четвртак требало да седне на оптуженичку клупу Вишег суда у Београду, пред којим је тога дана предвиђено саслушање тетке покојне певачице „Гранда“.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Судско веће, подсетимо, прихватило је предлог тужилаштва да Љубица Марковић, која је до последњег дана била уз Јеленину покојну мајку Зорицу Крсмановић, посведочи о односима у породици Марјановић, као и о њиховом односу према Јелени.

Прво саслушање

– Љубица Марковић досад није саслушавана. Међутим, после сведочења Јелениних пријатељица и сестре Теодоре Крсмановић заменица тужиоца предложила је да о њиховим односима посведочи и Љубица, која је после смрти Јелене бринула о њеној мајци Зорици. У то време Јелена је већ била мртва, а полиција је трагала за убицом. Нема сумње да Љубица најбоље зна шта је осећала и преживљавала у то време Зорица Крсмановић – подсећа саговорник Курира.

После Јелениног убиства, подсетимо, Љубица је за медије изјавила да не верује да је Зоран убица „јер су се он и Јелена волели“, али да „не може да гарантује за остале чланове породице Марјановић“.

– Не знам ко је убица и не желим да се мешам у рад истражних органа. На полицији је било да нађу убицу, а суд је тај који ће, надам се, једног дана казнити монструма који нам је убио анђела, јер је Јелена то заиста и била – рекла је Љубица, која је открила и да дуго није видела Зоранову и Јелену ћерку.

– Она је једино што ми је остало од сестре Зорице. Душа ме боли што је остала без мајке, а сада на неки начин и без оца. Не могу да верујем шта нам се десило и не могу да се помирим с тим још увек – испричала је Јеленина тетка.

Зоран Марјановић, подсетимо, осумњичен је да је 2. априла 2016. намамио супругу да сиђе с насипа и после краће свађе убио је ударцима тупим предметом у главу. На основу трагова на месту злочина, али и налаза вештака, у оптужници се наводи да је Јелена покушавала да побегне, али да ју је убица сустигао у близини канала. Када је пала у воду, према њиховом налазу, била је и даље жива.

И вештаци пред судом

– На два наредна рочишта, поред Љубице Марковић, пред већем би требало да буду саслушани и судски вештаци – објашњава саговорник Курира.

Саслушани сведоци

СЕСТРА: ЖАЛИЛА СЕ ДА НЕ МОЖЕ ВИШЕ!

Фото: Јутјуб

Током поступка пред судским већем саслушано је 18 сведока – мештани Борче, полицајци, чланови породице Марјановић, Јеленине пријатељице, као и Јеленина сестра Теодора Крсмановић. Она је пред судским већем изјавила да јој се сестра два месеца пред смрт жалила „да више не може да издржи у кући Марјановића“, али да зна да је она много волела супруга Зорана:

– Она је њега много волела, ништа није говорила против њега, чак и кад је назове надимком „тетка“, она буде бесна, али неће ништа да му каже.

Извор: Курир.рс/ Јелена Спасић