Регион

ЉУДИ СЕ ВЕЋ ОТИМАЈУ: Овај град у Црној Гори нуди БЕСПЛАТАН СМЕШТАЈ И ПУН ПАНСИОН, само да дођете!

Туристичка организација Херцег Новог позвала је туристе да се пријаве за бесплатно летовање које овај град организује у сарадњи са локалним хотелима.

– Туристичка Организација Херцег Новог је одлучила, да у складу са целокупном ситуацијом, организује акцију под називом „Херцег Нови те зове“. На тај начин желимо да позовемо све добре људе, без обзира на њихову националност, веру и друге различитости, да као и до сада летују у Херцег Новом и уживају заједно са нама у нашем мору и сунцу – кажу из ТО Херцег Нови.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пријаве за бесплатна летовања, која ће бити реализована у другој половини јуна, могућа су преко сајта  www.hercegnovitezove.com.

– Позвали смо све људе добре воље да се пријаве (уносом имена, емаила и града из којег су) и на тај начин добију могућност да освоје једно од бесплатних летовања које град Херцег Нови у сарадњи са локалним хотелима организује. Кроз неколико дана (06.06.) ћемо на Инстаграм налогу ТО ХН (@hecegnovi.travel) извући прве добитнике, који ће добити бесплатан смештај у херцегновским хотелима, на бази пуног пансиона, за читаву породицу (2+2) – наводе из овог удружења.

Заинтересованих је много, судећи по досадашњем броју пријава.

– Кроз првих неколико сати кампање смо добили више од 2.000 пријава (8.000 гостију), а тај број из сата у сат вртоглаво расте. То нас је натерало да додатно комуницирамо са свим хотелима и власницима приватних смештаја, који су вољни да се прикључе акцији и да што већи број људи угостимо у нашем граду. Надамо се позитивном одговору и лепим вестима поводом тога. Наша жеља је да ова акција дође до што више људи – наводе из ТО Херцег Нови.

Црна Гора отвара границе са седам држава, међу којима није Србија

Подсећамо, пре три дана премијер Црне Горе Душко Марковић саопштио је данас да ће се, у склопу ублажавања мера против корона вируса, границе те државе отварати за оне земље у којима је број заражених мањи од 25 у односу на 100.000 становника.

Како је Марковић рекао, то су границе са Хрватском, Словенијом, Аустријом, Немачком, Мађарском, Албанијом, Грчком.

Србија је донела одлуку да од 1. јуна отвори границу Мађарском, Бугарском, Свереном Македонијом и Црном Гором.

Извор: Блиц