Србија

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ ВАНРЕДНО УКЉУЧИО У ДНЕВНИК: Ово је мотив свирепог злочина

Новинар ТВ Пинк Младен Мијатовић укључио се у програм Националног дневника и открио могући мотив четвороструког породичног убиства у Лесковцу

– Први резултати истраге показују да се Милош И. посвађао се са оцем Предрагом, тражио му је новац, а отац није хтео да му да и дошло је до вербалне свађе. Милош је онда узео секиру, насрнуо прво на маћеху, коју није подносио. Затим је убио полусестру, сестру, па оца. Након тога, убица је пресвукао горњи део тренерке и пријавио случај полицији. Полиција је затекла језив призор. Сви чланови породице били су штићеници Центра за социјалну заштиту и сви имају благи степен ретардираности – рекао је Мијатовић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Младен Мијатовић је нагласио да ће се током истраге утврдити сви детаљи овог злочина, као и тачан мотив Милоша И. за убиство четири блиске особе.

Случај на Новом Београду

Новобеоградска полиција је у ромском насељу ухапсила Бајрама М. (63) у Сурчинској улици због сумње да је починио кривично дело недозвољене полне радње.

– Он је осумњичен да је насрнуо и покушао да обљуби девојчицу (3). Случај је пријавила мајка девојчице. Осумњичени је ухапшен и по налогу надлежног јавног тужилаштва одређено задржавање до 48 часова. Године 2014, осумњичени мушкарац хапшен је због истог кривичног дела и тада је осуђен због овог кривичног дела – саопштио је репортер Пинка.

Извор: Ало