loading...
Свет

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Стравично: Принц погинуо у тешкој саобраћајној несрећи!

Немачки принц Ото од Хесеа погинуо је у саобраћној несрећи на аутопуту у Баварској у недељу у раним јутарњим сатима.

Преврнуо се на свом мотоциклу Дукати вредном 20.000 евра и ударио у заштитну ограду крај Боденског језера. Умро је на лицу места.

“Из још непознатих разлога, возач је изгубио контролу над својим возилом након чега је улетео у заштитну ограду”, стоји у полицијском саопштењу. Портпарол полиције рекао је да је до несреће могло да дође због превелике брзине, пише “Дејли мејл” наводе немачког “Билда”.

“Био је добра и марљива особа”

Ото је био пословни човек који је поседовао неколико Мекдоналдсових франшиза у јужној Немачкој. Један његов сарадник рекао је да је Ото напорно радио у својим ресторанима, те да је сам пржио бургере. Пореклом је из немачке династије која је повезана с владарима у Пруској, а сматрало се да је у сродству и с британском краљевском породицом.

Ото се оженио Карлом Бликхојзер у Лас Вегасу 1998. године. Развели су се 2017, након 19 година брака. Имали су четворо деце: Макса, Леополда, Морица и Елену. Ото је обожавао аутомобиле и мотоцикле.

– Био је врло добра и марљива особа – рекао је његов пријатељ за немачки Билд.

Његови запослени опростили су се од њега на Фејсбуку.

“Празнина коју оставља иза себе је огромна, али учинићемо све што је у нашој моћи да ресторани задрже његово име – стоји у објави.

 

Извор: Блиц.рс

loading...