Свет

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Стравично: Принц погинуо у тешкој саобраћајној несрећи!

Немачки принц Ото од Хесеа погинуо је у саобраћној несрећи на аутопуту у Баварској у недељу у раним јутарњим сатима.

Преврнуо се на свом мотоциклу Дукати вредном 20.000 евра и ударио у заштитну ограду крај Боденског језера. Умро је на лицу места.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Из још непознатих разлога, возач је изгубио контролу над својим возилом након чега је улетео у заштитну ограду“, стоји у полицијском саопштењу. Портпарол полиције рекао је да је до несреће могло да дође због превелике брзине, пише „Дејли мејл“ наводе немачког „Билда“.

„Био је добра и марљива особа“

Ото је био пословни човек који је поседовао неколико Мекдоналдсових франшиза у јужној Немачкој. Један његов сарадник рекао је да је Ото напорно радио у својим ресторанима, те да је сам пржио бургере. Пореклом је из немачке династије која је повезана с владарима у Пруској, а сматрало се да је у сродству и с британском краљевском породицом.

Ото се оженио Карлом Бликхојзер у Лас Вегасу 1998. године. Развели су се 2017, након 19 година брака. Имали су четворо деце: Макса, Леополда, Морица и Елену. Ото је обожавао аутомобиле и мотоцикле.

– Био је врло добра и марљива особа – рекао је његов пријатељ за немачки Билд.

Његови запослени опростили су се од њега на Фејсбуку.

„Празнина коју оставља иза себе је огромна, али учинићемо све што је у нашој моћи да ресторани задрже његово име – стоји у објави.

 

Извор: Блиц.рс