Регион

НЕСТВАРНА СЦЕНА: Аутомобил завршио НА КРОВУ КУЋЕ, возач БЛЕД КАО КРПА – ШОК У ЦЕНТРУ ГРАДА (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Осим полиције, на место несреће позвани су и ватрогасци.

Много пута смо чули да аутомобил у саобраћајној несрећи заврши на крову, али да заврши на крову куће, то баш и не можемо да чујемо сваки дан. Због тога је данашња сцена из Загреба оставила у неверици многе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, неименовани власник Фијата Панда успео је некако да „паркира“ возило на кров једног објекта у самом центру града, у Роковој улици.

Како преносе медији, мушкарац који је управљао доставним возилом је, из још неутврђених разлога прошао 15 метара кроз врт и заглавио се на крову објекта, које срећом, служи као складишни простор.

Uživo sa zagrebačkih ulica…ovaj krovova…Nema ozlijeđenih.

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Friday, May 15, 2020

– Био је блед к’о крпа! Тотално ошамућен кад је стигла Хитна, али мислим да није од повреда већ од саме чињенице шта га је снашло и где је завршио док је возио у рикверц, ваљда како би се окренуо. Није био пуно речит младић, само шокиран! И мислим да је радио доставу у тренутку несреће – рекла је жена која наведени објект на којем је завршио ауто користи као складиште.

Осим полиције, на место несреће позвани су и ватрогасци како би помогли да се возило спусти на тло, без додатне штете и опасности за људе.

Извор: Телеграф/srbijadanas.com