Спорт Србија

НОВАК ЂОКОВИЋ ИМА СЈАЈНУ ВЕСТ ЗА НАШУ ЗЕМЉУ! Ово ће обрадовати све Србе! Цео свет је видео поруку на ћирилици!

Новак Ђоковић је паузу у тениској сезони искористио за бројна дружења са навијачима путем Инстаграма.

Овај пут, решио је да направи серијал разговора на српском језику, а први саговорник биће му Жарко Илић, у понедељак у поподневним часовима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Здраво добри људи. Узбуђен сам што могу да поделим са вама вест да сутра у 18 часова почињемо са серијалом разговора на српском језику. Биће врло интересантних саговорника са различитим темама попут: здравља, спорта, историје, науке и Николе Тесле, древних знања и духовности – поручио је Ђоковић, па најавио премијеру.

– Саговорник у првој епизоди “Свесног живљења” ће бити Жарко Илић. Жарко је лекар, учитељ реикија (природне технике исцељивања), а пре свега, он је трагалац за одговорима и лековима за спречавање болести савременог доба. Жарко је мој дугогодишњи пријатељ и један од животних водича. Захвалан сам на томе што ћу имати прилику да пред вама са Жарком разговарам на тему менталног, емотивног, духовног и физичког здравља. Придружите нам се сутра у 18 часова.
Видимо се!

View this post on Instagram

Здраво добри људи. Узбуђен сам што могу да поделим са вама вест да сутра у 18 часова почињемо са серијалом разговора на српском језику. Биће врло интересантних саговорника са различитим темама попут: здравља, спорта, историје, науке и Николе Тесле, древних знања и духовности. Саговорник у првој епизоди “Свесног живљења” ће бити Жарко Илић. Жарко је лекар, учитељ реикија (природне технике исцељивања), а пре свега, он је трагалац за одговорима и лековима за спречавање болести савременог доба. Жарко је мој дугогодишњи пријатељ и један од животних водича. Захвалан сам на томе што ћу имати прилику да пред вама са Жарком разговарам на тему менталног, емотивног, духовног и физичког здравља. Придружите нам се сутра у 18 часова. Видимо се 😃 @zarko.ilic #свесноживљење

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

Извор: Ало.рс