Србија

ОБАВЕШТЕЊЕ! Испуните своје обавезе на време: Рок за плаћање овог рачуна је до краја јуна

Потрошачи из категорије домаћинства рачуне за месеце фебруар, март и април могу платити до краја јуна ове године, одлучио је ЈКП „Београдски водовод и канализација.

Како је данас саопштено, корисници који плате у новом, продуженом року, сматрају се редовним платишама и остварују право на попусте од пет до седам процената на плаћање рачуна за ова три месеца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Свим корисницима који су потписали Уговор о репрогаму дуга или Уговор о приступању дугу са репрограмом дуга, одобрен је застој у измирењу уговорених обавеза доспелих за месеце март, април и мај 2020. године, висина уговорених обавеза остаје непромењена и корисници који су потписали уговоре, без икаквих последица, обавезе могу измирити почевши од месеца јуна“, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација“.

Овакве одлуке градско јавно комунално предузеће донело је, како се наводи, као друштвено одговорна компанија а имајући разумевања за потешкоће са којима се корисници сусрећу у условима пандемије.

Шалтери за плаћање рачуна и рекламације неће радити до даљег, саопштио је београдски водовод, а рекламације су могуће онлине попуњавањем обрасца, електронском поштом или телефоном. Београдски водовод од данас је за кориснике отворио шалтер Службе техничке документације.

Извор: Тањуг

Ознаке