Србија

ОДГОВОР НА ХАПШЕЊЕ! Дарко Лазић шокирао Србију: Кога сам ја угрозио, коме ја шаљем лошу поруку?

Фото: Јутјуб

Фолкер Дарко Лазић, који је поново пре неколико дана ухапшен у месту Суботиште код Брестача, јер је возио без возачке дозволе, кажњен је у суду у Руми новчаном казном од 200.000 динара, а како медији сазнају он је судији за прекршаје рекао да је овог пута морао да седне за волан.

Дарко Лазић признао је да је возио без возачке дозволе и да је 14. марта ове године био исључен из саобраћаја. Према нашим информацијама, Лазић је рекао да од скора има возача ,али да данас он није могао да га вози. Такође је додао да је морао да седне за волан како би дете одвезао код лекара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је у једном интервјуу рекао да не види проблем у томе што вози без возачке и напоменуо:

– Кога сам ја угрозио? Коме сам послао лошу поруку? – започео је Лазић своје оправдање и додао:

– Јел ја не знам да возим можда? Ја сам имао положено, ја знам да возим ауто. Друго би било да ја не знам да возим па да сам сео у ауто да угрожавам и да шаљем поруку „Види га овај не зна да вози, а сео је за волан. Ја одлично знам да возим и то сви врло добро знају – рекао је Дарко у једном интервјуу који сада кружи друштвеним мрежама

Dame i gospodo, predstavljam vam Darka Lazića. 7 godina nema vozačku dozvolu jer mu je oduzeta zbog vožnje pod dejstvom narkotika, alkohola i izazivanja saobraćajne nesreće ali to ga ne sprečava da i dalje vozi, zbog čega je više puta bio hapšen.Zadnji put pre mesec dana zbog vožnje tokom policijskog časa. Ovaj čovek je na slobodi a ovo je njegov odgovor:

Posted by Bora Konj on Friday, May 1, 2020

 

Извор: Еспресо.рс