Србија

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ТИЈАНИ АЈФОН: Ево каква је казна чека…

Фото: Јутјуб

Тијана Ајфон која је према тврдњама упућених била организатор овог скупа…

Позната српска старлета Тијана Максимовић звана Тијана Ајфон, која је ухапшена јуче у викендици у Сувом Пољу надомак Бијељине, процесуирана је синоћ Тужилаштву Босне и Херцеговине са још 15 лица.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након испитивања осумњичених особа, поступајући тужитељ Одјела ИИИ Тужитељства БиХ, упути ће према Суду БиХ приједлог за одређивање мере притвора од 30 дана за укупно 7 осумњичених.

Мера притвора предложена је за осумњичене: Ћ.З. рођеном 1989. године у Бијељини, Т.М. рођеном 1992. године у Бијељини, П.С. рођеном 1986. године у Тузли, К.Д. рођеном 1992. године у Сарајеву, Ш.С. рођеном 1995. године у Братунцу, Т.М. рођеној 1992. године у Руми и В.Ж. рођеном 1984. године у Бијељини.

Особе које су лишене слободе у полицијској акцији кодног назива “Кристал”, осумњичене су за казнена дела удруживања ради чињења казнених дела, међународног врбовања ради проституције, кријумчарење особа, омогућавање уживања опојних дрога и неовлаштено држање оружја и стрељива.

С обзиром да је теком истраге утврђено да су држављанке Србије, као и део осумњичених илегално ушли у Босну и Херцеговину, без проведеног поступка заштитних мера од пандемије Цовид 19, затражена је тријажа и здравствена провера особа лишених слободе и доведених у Тужитељство БиХ.

Тужитељство БиХ наставља интензиван рад на предмету.

Извор: srbijadanas.com