loading...
Србија

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА! Јеленина фамилија је подла, ево шта се догодило тачно дан после убиства певачице!

Фото: Јутјуб

Отац Зорана Марјановића, оптуженог за убиство Јелене Марјановић 2. априла 2016. године, реаговао је на оптужбе да он и кума Вера Вукомановић стоје иза овог свирепог злочина.

Сумњу у њих двоје изнела је Јеленина покојна мајка Зорица Крсмановић сестри Љубици Марковић, која је то обелоданила у четвртак на суђењу.

– Кума и ја смо Љубици пребацивали то што је отела све и узела кућу покојне Зорице, која треба да остане Јани. Зато је причала против нас на суду, само да нам се освети. То су небулозе и уопште то није предмет оптужнице. Ништа не дају Јани. Узели су јој све, чак су јој тада и играчке однели. Јеленина мајка тако нешто није изјавила полицији. Рекла је да има нормалан однос са нама. Љубица је отела и Јанин новац са банковног рачуна. То су сељачка посла – каже Владимир Марјановић и додаје:

Посвађали смо се јер је Урош отишао по Јану, а оне су га избациле. Тада сам рекао: “Сељаци, на шта то личи.” То је нормална ствар да оде по своју сестру. Ми никада нисмо имали разлога да се њима замерамо – истиче Зоранов отац.

Он каже да ни после четири године од зверског убиства певачице не губи наду да ће истина кад тад изаћи на видело.

– Верујем у поштени део полиције и Удбе и да ће пронаћи тог монструма. Неће се извући, убеђен сам у то. Моја жена је добила мождани удар након оног лажног писма у којем измишљају да је она убица. Од тада само лежи непокретна. Син Милош је имао два срчана удара због свих измишљотина. Једва су га повратили. Зоран је издржао 11 месеци затвора. Пакао је прошао. Породицу су ми претворили у сатанисте. Нема шта нису измислили – каже Владимир.

Отац Зорана Марјановића каже да је након појављивања у судници Јеленина тетка дошла и код њих кући.

– Није ми јасан тај образ да прича на суду да сам убица, па ми после тога дође у кућу. Нисмо ништа причали, хтела је само да види Јану, па је после тога отишла у Зоричину кућу да обере трешње и натраг у Крушевац. Кума Вера ми је рекла јуче да је шокирана њеним исказом. Па она јој је издржавала сестру три месеца док је била у болници – каже свекар.

Владимир је одговорио и на Љубичине наводе да јој се Јелена жалила како нема ни динара, “чак ни мами за пелене”.

– Како није имала пара, а носила је хаљину од 5.000 евра на наступима. Певачка каријера кошта, све смо улагали у то. Јеца је једном ишла у апотеку да купи лекове и онда ју је мајка звала да јој купи пелене, а она није понела паре, па је узела на вересију и из тога потиче та прича. Видео сам Љубицу пре убиства на свадби и никада више. То је једна подла фамилија – тврди свекар покојне певачице.

Извор: Курир.рс/Српски Телеграф

loading...