Србија

Панчевци спречили напредњаке да поставе разглас на зграду (ВИДЕО)

Станари једне зграде у Панчеву, синоћ су спремно, попут колега са Дорћола, дочекали групу активиста СНС, међу којима је била и градски менаџер града Панчева, Маја Витман, и одбранили су своју зграду од упада незваних гостију.

Као одговор на лупање шерпама и бунт грађана, група активиста владајуће странке већ неколико дана нелегално упада на кровове зграда, одакле пуштају поруке мржње упућене лидеру Странке слободе и правде Драгану Ђиласу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што су Дорћолци “најурили” ове активисте са крова једне зграде у Улици Мике Аласа, синоћ су то исто урадили и Панчевци.

На видео снимку до кога је дошао наш портал види се група грађана која се одупире напредњацима. Чује се и зенски глас који виче да се разваљују врата како би се поставило озвучење, али и расправа, галама и понека мања псовка, али и признање једног бившег напредњака, који је у међувремену напустио владајућу странку.

Како портал сазнаје, група непознатих људи дошла је у њихову зграду у време полицијског часа и хтели су да поставе разглас на кров зграде.

Међутим, досетљиве комшије, успеле су да промене браву на крову, и да им не дозволе улаз.

У зграду су се “инфилтрирали” преко једног од људи, који их је позвао да дођу код њега, и одакле су хтели да узму струју за озвучење. Међутим, и поред покушаја да развале браву, коју су станари заменили, остали су ускраћени за овај кров.

Станари су “својим телима” бранили властиту зграду, а борба је трајала око сат и по. Након тога, жене сакривене испод марама, и мушкарци без скривања, изашли су из зграде и “побегли”.

Међу “непозваним” гостима, како портал Нова.рс сазнаје, била је и градски менаџер Панчева Маја Витман.

Извор: Нова