Србија

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК ХАПШЕЊА ТИЈАНЕ АЈФОН: Пун чамац „ДОМАЋИЦА“ илегално пребацила у РС (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, ухапшена је у Бијељини

Аваз је дошао посед ексклузивне фотографије србијанске старлете Тијане Ајфон из полицијске станице у Бијељини. Она је ухапшена синоћ у оквиру полицијске у том граду усмерене против организираног криминала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На подручју Сувог Поља код Бијељине претресена је викендица у којој су затечене 35 кримогене особе међу којима је била и старлета.

Она је највероватније илегално ушла у БиХ преко Дрине у чамцу са још неколико девојака које је водила на журку у викендици.

Полиција је упала у викендицу те ухапсила 35 особа, 26 мушкараца и девет девојака. Одузет је кокаин, велика количина оружја и новац.

Према сазнањима Фактора, ухапшени су Милисав Томић и Александар Гајић, обојица из Бијељине, Павле Стевић и Срђан Мићић, обојица из Брчког, Жељко Симић и Саво Симић, обојица из Угљевика, Радан Дотлић, Синиша Перић, Радослав Симић, Данијел Перић, Златан Ћук, Владан Какућа и Жељко Вујић, сви из Бијељине, Ади Бајгорић из Словеније, Елвис Хоџић из Лукавца и Тијана Максимовић звана Тијана Ајфон из Руме.

Такође, у службене полицијске просторије доведени су и Сашо Белић, Риццардо Мердаусл, Славиша Дробић и Славко Винчић, сви из Словеније, Саша Петровић (жена) из Чачка, Софија Гачић и Марија Крстић из Београда, Јована Денић из Младеновца, те Дејан Какућа, Марко Еркић, Дамир Хамзић и Алекса Деспотовић, сви из Бијељине.

Извор: Курир.рс/Аваз/Фактор