Србија

Полицијска возила под ротацијом су опколила кућу у Панчеву, а када су полицајци изашли уследило је ОГРОМНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Звук полицијских сирена, три аутомобила под ротацијама један иза другог у колони и „чувари реда“ с заштитним маскама и рукавицама излазе из њих. Не, није хапшење. Један од њих у рукама је држао – торту! Потом се панчевачком улицом заорило „Данас нам је диван дан“.

Једну од најоригиналнијих рођенданских честитки, имао је дечак Ђорђе Павловић, а видео снимак ове необичне мисије „плаваца“ објављен на друштвеним мрежама постао је убрзо виралан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полицајци су се одлучили за овај гест јер су сазнали од колегинице из Брестовца да Ђорђе јако жели рођенданску торту са ликовима „Брол старс“ и да је реч о изузетно вредној породици, која је поштовала мере Владе Републике током ванредног стања. Желели су да дечаку улепшају прославу у ванредном стању.

Ђорђе је најмлађи у породици. Имају четворо деце, још две сестре и брат, а сестра која завршава 8. разред има жељу да постане форензичар.

„Хвала полицији у Панчеву који су овим гестом улепшали рођендан насем Ђолету“, написала је мајка дечака на Фејсбуку.

Пљуштале су, разуме се, и вирутелне честитке и похвале дивног геста панчевачке полиције. Како се може видети на снимку, малишан је одушевљено гледао у ове хероје који су показали да нису ту само да спроводе ред, већ и да једном дечаку улепшају диван дан.

А Ђоле ће овај дан, сигурни смо, дуго памтити.

Извор: Блиц