Србија

ПОСЕБАН ДАН ЗА ЊЕГА! Председник Вучић се обратио грађанима: Ово ће одушевити све Србе!

Александар Вучић је на Инстаграм профилу објавио видео поводом три године од полагања заклетве и ступања на дужност председника Србије у коме је приказано шта је све урадио за нашу земљу.

Председник је поручио да је створено ново лице Србије и захвалио се свима који су разумели да само тешким радом ствари могу да се мењају. Такође, написао је да је Србија од земље у коју нико није полагао наду, постала земља која је међу најбољима по стопи раста у Европи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Од земље у коју нико није полагао наду, дошли смо до земље која је међу најбољима по стопи раста у Европи. Створили смо ново лице Србије. Хвала вам што сте разумели да само тешким радом можемо да мењамо ствари. Километри које смо изградили, сви они које ћемо тек изградити, су километри наше слободе, нашег мира и наше снаге. То су деонице наше воље и наших снова. То су путокази зрелости, једне државе и једног народа. За нас неуспех не постоји, као опција. За нас су мир и стабилност једини избор. Данас смо део демократског и слободног света. Хвала вам на поверењу да будућност Србије градимо заједно – написао је председник Вучић поводом три године од полагања заклетве и ступања на дужност председника Србије.

Извор: Srbijadanas.com

Ознаке