Регион

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ДИГАО ГЛАС: „Отворите Голи оток за нас који не желимо да се вакцинишемо, то ми само на силу можете урадити“

Хрватски певач Тони Цетински (50) гласио се путем лајв преноса на друштвеним мрежама и јавно изнео своје мишљење о тренутној ситуацији, епидемији корона вируса, али и вакцинацији која следи.

Певач је на почетку свог обраћања својим пратиоцима поручио да се уопште не плаши корона вируса, али да га плаши оно што следи након престанка епидемије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Уопште се више не плашим короне, плашим се тренутка када крене репресија и када ће кренути насилно да вакцинишу оне који не желе да се вакцинишу. То ме јако занима и плаши. Ко ће мене натерати да се вакцинишем ако ја то нећу? Ко хоће, слободно, немам ништа против – рекао је певач на почетку свог обраћања.

Тони је затим открио да не жели да се вакцинише и да је строго против вакцинације, те да ће то урадити само ако га силом буду вакцинисали, а уз наду да Фејсбук неће уклонити његов видео.

– Можете ме ућуткати на неко време, али ме не можете вакцинисати. Отворите Голи оток за нас који не желимо да се вакцинишемо, па нас лисицама приведите, затворите, закључајте, или нас успавајте, па силом вакцинишите – рекао је Цетински.

Он сматра да у насшем деомократском друштву какво је представљено данас, сваком треба дозволити да прича о теми којој жели.

Иначе Тони је још једна позната личност која се јавно успротивила вакцинисању, а пре њега то су углавном учинили светски познати спортисти, тенисери Новак Ђоковић и руски тенисер Марат Сафин.

Извор: Телеграф