Србија

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ СЕ ОГЛАСИО НА ИНСТАГРАМУ! Ово је обрадовала све грађане: Позивам све људе…

Фото: Јутјуб

Председник Александар Вучић обишао је данас радове на изградњи петље Батајница. Петља Батајница део је обилазнице око Београда, а њена изградња вредна је готово 10 милиона евра

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Поносан сам што радници раде вредно. Људи су углавном из различитих делова Београда, Срема, Баната, чак и Шумадије. Овде раде велики посао. Ово је посебно важно за људе који живе у Батајници, Новој Пазови, Земуну до Галенике, Бусијама, Угриновцима. Фантастичан посао се обавља. Моћи ће људи да излазе на ауто-пут, да са ауто-пута силазе у своја места. Оваквих и још много ствари ћемо наставити да радимо. Зато позивам људе да се боримо још више, да се боримо још снажније, да радимо још више. Србију неће моћи нико да стигне! – Председник Вучић обишао је радове на изградњи петље Батајница.

Како је раније најављено, биће потпутно завршена до краја године, па ће грађани Батајнице добити везу са аутопутем и старим новосадским путем.

Пројекат изградње петље финансиран је из кредита Европске банке за обнову и развој, а обухвата изградњу саобраћајница, укључујући мост преко пруге, инфраструктурне инсталације, као и саобраћајну сигнализацију.
Са председником Вучићем радове су обишли министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и в.д. директор „Путева Србије“ Зоран Дробњак.

Извор: Информер.рс