Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ПОСЛАО ВАЖНУ ПОРУКУ ГРАЂАНИМА! Овако нешто још нисте видели!

Председник Србије одушевио је своје пратиоце на друштвеним мрежама несвакидашњом објавом

Председник Србије обратио се јавности путем свог званичног Инстаграм налога и послао поруку свим грађанима Србије, а посебно младима и оним најмлађим који ће се тек питати о судбини Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

-Уверен сам да ће нормална, пристојна и модерна Србија победити оне који мрзе и којима ништа није свето. Ми знамо да је наш посао да бринемо о нашој Србији, посебно о најмлађима, које ћемо сачувати и одбранити од политичких и медијских силеџија. За сву нашу децу! До победе 21. јуна! – написао је председник.

Оно што је посебно занимљиво и што је привукло пажњу његових пратилаца јесте то што је председник Србије објавио „лежерне“ фотографије из воћњака. Несумњиво да је и председник узео малу паузу да ужива у природи са својим најбилижим.

Подсетимо, председник Републике Србије и његова породица данима су били на мети напада и медијског линча од стране опозиционих лидера. Посебан „удар“ је осетио најстарији син Александра Вучића, Данило Вучић који се до скоро борио са корона вирусом.

Ипак, председник Србије је и тада истакао да ће се заувек борити за добробит свачије деце и да деца не смеју бити део политичких играрија и манипулација, иако многи његови противници користе сваки моменат да злоупотребљавају породице и децу у политичке сврхе.

 

Извор: Srbijadanas.com