Србија

ПРЕТУЧЕН НАЧЕЛНИК ПОЛИЦИЈЕ У НОВОМ САДУ: После туче један на један, завршио у болници

Начелник дежурне полицијске службе у Новом Саду Г. М. претучен је синоћ у једном угоститељском објекту, услед чега је задржан на болничком лечењу. Према сазнањима Нова.рс, полицајац је задобио бројне хематоме по глави и нагњечења виличне и јагодичне кости, а пронађен је у бесвесном стању.

Наводно, Г. М. је претучен у једном новоотвореном локалу у центру града, односно у Галенсовој Пупиновој палати. Како је нашем порталу јавио један од очевидаца догађаја, полицајац Г.М. је прво тукао извесног Ј. Ј, који је у том моменту био везан за столицу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ј. Ј. му је затражио да га одвеже и да се обрачунају “један на један”, на шта је Г. М. пристао. Двојац се потом повукао у тоалет ресторана. Након пар минута, Ј. Ј. је изашао из тоалета и рекао још неким полицајцима који су такође били ту да “им Г. М. лежи тамо”.

Затекли су га без свести, на боку, а цело тело му се тресло. Колеге су покушале да му извуку језик и ослободе дисајне путеве. Након петнаестак минута Г. М. је дошао себи, а убрзо је превезен у болницу где је задржан. Полиција се за сада није званично оглашавала о овом инциденту, нити да ли су њихове колеге у том моменту биле на службеној дужности у локалу, или као приватна лица.

Извор: Нова