Србија

САША ПОПОВИЋ ТУЖИО СРПСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЦРКВУ! Испливали шокантни детаљи: Полиција га истерала

Познато је да директор “Гранда” потиче из свештеничке породице из Новог Сада. Сашин деда, Стева Поповић, био је старешина у Николајевској цркви.

Ретко се ко сећа тог периода, али не и мештанин који је открио детаље о Поповићу које до сада нико није знао

Он је открио да Саша Поповић није баш тако добродашао гост у њиховој парохији, јер је непрописно желео да присвоји црквену кућу. Према његовим речима, човек највеће продукцијске куће на Балкану је чак тужио Николајевску цркву, али је изгубио спор.

– Познајем Сашу док је још био мали, али нажалост, он се ружно понео према цркви. Пуних 37 година се водио спор због те некретнине јер он и његова мајка нису хтели да је напусте онда када је то требало. Наиме, још након смрти његовог деде, Сашина породица је требало да напусти тај посед, али т нису учинили. Он јесте свештеничко унуче, али по црквеним правилима, само свештеник може да живи у црквеној кући. Поповићи су хтели да присвоје оно што није њихово. Поповић је дуго са мајком живео у тој кући све док их полиција није истерала из ње. Треба да буду захвални што су ту кућу добили на коришћење толико година, а да не плаћају дажбине – рекао је мештанин.

Извор: Еспресо.рс/Старс