Србија

СИН ПОБИО ПОРОДИЦУ СЕКИРОМ? Младић (22) једини осумњичени за масакр у Лесковцу, убио оца, маћеху, и трудну сестру

Тела четворочлане породице у кући у Лесковцу данас око 15 сати пронашао је М .И. (22), а ужаснуте комшије и даље не могу да дођу себи од шока.

– Нисам лично познавао те људе, пошто су се скоро доселили овде у нашу улицу, али сам начуо да је реч о сиромашној породици. Ни ја ни моји укућани нисмо чули никакву буку нити пуцњаву, већ смо видели да се нешто дешава када је дошла полиција. Ово је страшно, велика трагедија. Шта год да се десило туга је да су настрадала та деца – каже један од комшија из Улице Ратка Павловића у Лесковцу за „Блиц“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тела четворочлане породице – оца, маћехе и две сестре узраста од 18 и 12 година – пронашао је данас њихов рођени брат М. И. (21), који је тренутно осумњичен за убиство и полиција га је према незваничним информацијама привела. Како преноси РТС осумњичени је живео са породицом у кући.

Иначе, једна од сестара је била у поодмаклој трудноћи.

„Пинк“ јавља да је убиство, према првим информацијама, извршено секиром, која је пронађена на месту злочина. Један од полицајаца који је ушао у кућу где се десила трагедија испричао је да је призор био језив.

Извор: Блиц