Регион

ШОК СНИМАК ПОСЛЕ ЕГЗЕКУЦИЈЕ ВОЂЕ КАВАЧКОГ КЛАНА У КИЈЕВУ! НАПАДАЧИ покушали да сакрију трагове ПА СЕ И САМИ ЗАПАЛИЛИ!

Фото: Фејсбук принтскрин

Вођа кавачког клана Радоје Звицер данас је тешко рањен у оружаном нападу који се догодио у украјинском Кијеву.

Два младића су напала Звицера у елитном кијевском насељу испаливши у њега више од 10 метака. Звицер се налази у критичном стању и лекари му се боре за живот.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Звицер је високопозиционирани вођа кавчана, који већ неко време не живи у Црној Гори, али, како истражитељи сумњају, руководи члановима ове криминалне организације и сумња се да је умешан у наручивање убистава на нашим просторима.

Како јавља украјински портал Обозревател, непознати нападачи старости између 35 и 45 година су после злочина запалили аутомобил „смарт“ и умало и сами страдали јер је ауто букнуо и један од нападача је задобио опекотине по телу. Они су успели да побегну са лица места.

Полиција интезивно трага за њима и у акцији названој „Сирена“ кренуо у потрагу за егзекуторима. Полиција је дала опис двојице нападача. Један од њих је стар између 30-45 година, висок 180-185 цм, витке грађе, с црном косом и бочним праменовима. Био је у белој тренерци и црним патикама. Други нападач је стар 35-40 година, висок је 175-180 цм, мршав. Носио је зелену спортску капу, црну тренерку и белу медицинску маску.

Црногорска полиција потражује Звицера како би га саслушала у више истрага о убиствима која су се догодила у рату которских кланова.

Извор: Курир.рс/Obozrevatel.com