Србија

СТИГЛО УПОЗОРЕЊЕ! Путин ће владати још 15 година, а у САД и ЕУ ће се догодити нешто стравично! СВЕТ У НЕВЕРИЦИ!

Руски председник Владимир Путин наставиће да влада земљом и после 2024. Ову прогнозу изнео је политички аналитичар Олег Матвејчев.

Владимир Путин биће на власти још 10-15 година, верује стручњак. То међутим не зависи од тога да ли ће политичар остати у председништву после 2024. године: можда неће заузети званично место, али његова реч ће и даље бити пресудна, сигуран је политиколог.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Руски лидер ће препустити управљање Русијом тек око 2036. године, верује Матвејчев. “Доћиће другачија личност, водиће се другачија политика”, рекао је стручњак.

До тада, свет ће се драстично променити, сигуран је политиколог. Предвиђа пропадање Сједињених Држава у економском рату с Kином и померање Европе у руску сферу утицаја.

Америка ће бити пођеднако лоша и ако Доналд Трамп остане на власти и ако га замени Џо Бајден, који пати од неизлечиве болести.

С обзиром на напету ситуацију у друштву, епидемију коронавируса и економске проблеме, Матвејчев није искључио могућност да Сједињене Државе у свом садашњем облику не преживе наредне председничке изборе.

Европа, која остаје без заштите, наћи ће заштитника у Русији, верује стручњак. Предвидео је економски просперитет Русије – прилив нових технологија, кадрова и инвестиција.

Подсетимо, Руси морају да гласају за измене Устава. Једна од ставки ресетује председничке услове Владимира Путина. Према Левада центру, више од 50 одсто грађана жели да га види као следећег шефа државе.

 

Извор: Webtribune.rs

Ознаке