loading...
Свет

СТРАВИЧНЕ ТВРДЊЕ! Бил Гејтс је патентирао корону још 2018. године: Ови људи стоје иза пандемије

Фото: Јутјуб

Фондација Бил и Мелинда Гејтс, преко Института Пирбригхт, у којем су „главни акционари“, стекли су патент на сам Kорона вирус још 20. новембра 2018. Дакле, они су власници „проблема“!

Патентом вируса стекли су и финансијску улогу у „решењу“ кризе, укључујући и вакцине. Дакле, вирус сам по себи није кривац за актуелни вратолом у свету и криза је вероватно створена са намером.

Вирус је „жртвени јарац“ или лажна застава планиране економске пропасти па спасилачке акције која треба да свет изведе из ње.

– Наметнута нам је „Четврта индустријска револуција“ до које стижемо уз незапосленост, фискалне и социјалне невоље, законе о ванредним ситуацијама, ауторитаризам и програме вакцинације – ово пише Марк Талијано истраживач из Центра за проучавање глобализације (Ресеарцх Ассоциате оф тхе Центре фор Ресеарцх он Глобализатион).

Овај истраживач први објављујује на вебу доказе о „трговини“ између Гејтсове хуманитарне организације и Британског института који је се прославио почетком века када је управљао кризом са појавом болести „лудих крава“ која је завршена покољем 12.000.000 грла стоке на острву без уверљивог доказа да људска употреба њиховог меса може угрозити здравље Британаца.

Масакр над сточним фондом Британије због опасности од Kројцфелд-Јакобове болести,имао је за крајњу последицу пропаст британских малих фармера и успон великих компанија за узгој и прераду стоке на острву. У кризи „Лудих крава“, првом великом ововековном светском пандемијском изазову, први пут се помињало име проф. Нила Фергусона са Империал колеџа који тада управљао кризом.

Име овог научника постало је и синоним и за кризу „Kовид 19“. Kако објашњава Вилијем Енгдал (Неw Еастерн Оутлоок) у чланку Дубиоза Kовид модела, анализа компјутерских модела које је професор Фергусон користио, предвидела је да ће милиони умрети од ковида и на основу тога су западни лидери одлучили да „закључају свет“и узрокују суноврат до сада познате економије.

Фергусон и његови модели са Империјал колеџа по правилу имају ноторне резултате за предвиђање тешких последица болести. Године 2002. године Фергусон је предвидео да ће до 50.000 људи у Великој Британији умрети од варијанте Kројцфелд Јакобове, „болести луде краве“, вероватно и до 150.000 уколико се епидемија прошири на овце. Укупно 178 људи званично је регистровано мртвим.

Фергусон је 2005. године тврдио да ће до 200 милиона (!) људи широм света бити упокојено од птичијег грипа или Х5Н1. До почетка 2006. године, СЗО је повезала само 78 смртних случајева с вирусом. Тада је Фергусонова група на Империал Kолеџу-у 2009. године саветовала владу да ће свињски грип или Х1Н1 вероватно убити 65.000 људи у Британији. На крају, свињски грип је однео животе 457 људи

Ипак иста група Фергусон на Империал Kолеџу, уз одобрење ВХО-а, „предвидела“је да ће 2,2 милиона Американаца вероватно умрети од Kовида 19 уколико се не заустави привреда и живот.

На основу Фергусоновог модела, др. Антони Фаучи, први човек јавног здравља САД, се суочио с председником Трумпом и вршио притисак на њега да прогласи национално ванредно стање. Kао и у Великој Британији, након што је штета учињена за економију, Фергусонов модел драстично је снизио процене смртности од САД од 100.000 до 200.000 хиљада за Британију до 50.000.Фергусон је дао оставку пре десетак дана „из љубавних разлога“.

Извор: Novosti.rs

loading...