Србија

СВИ ОМАНУЛИ, САМО СУ БИЛ ГЕЈТС И ОН ПРЕДВИДЕЛИ УЖАС 2020: Редом су погрешили осим СРПСКОГ АСТРОЛОГА, ево шта је рекао!

Ако се прелиста домаћа штампа из децембра прошле године и погледају предвиђања астролога или видовњака видећете да су само приближно тачно описани догађаји које нам носи 2020. година.

Ни пророци ни астролози ни нумеролози се нису баш прославили. Од десетак астролога и њихових тумачења пронађених у децембру 2019. ниједан није успео да макар у назнакама најави ово што нас је задесило у првих пет месеци ове године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ни код једног домаћег астролога, ни на Фацебооку ни у медијима, нисмо нашли ни у назнакама шта нас чека почетком 2020. године, осим код једног!

Милан Кампонески – Астро Дулникер је у више наврата најавио, пазите сад: у марту 2020. доћи ће до слома економије, туризма, индустрије хране и ланца снабдевања, те ће настати огромна криза. Према његовим речима из децембра 2018. и септембра 2019, све ће се десити изненада, у потпуно неочекиваним околностима, а уједно је посаветовао људе да се окрену самоодрживости.

13. децембар 2018. он је објавио “…Као што сам већ писао, Уран у Бику ће потпуно променити однос према материјалним вредностима, банке, монетарни систем, велике корпорације, ланци ресторана, хотела, инвестициони фондови, конгомерати који производе храну ће се наћи у гомили неочекиваних околности и проблема у функционисању.

Самоодрживост и индивидуализам ће бити кључне речи следећу деценију и сав нагомилан корпорацијски капитал, утицај и моћ ће имати проблем у одржању То значи да ће појединци сада имати већу шансу од корпорација које се баве истом делатношћу…”

Септембара прошле године у својој летњој школи звездочитања у Перлезу полазницима објаснио када ће у пракси почети то дејство Урана у Бику (слом берзе, банкарског система, хотелијерства, мегакорпорација, тренутак кад се све своди на појединца и самоодрживост).

Делић тог предавања (из септембра 2019.) је забележен камером, где је рекао: “У марту следеће године ће Сатурн ући у знак Водолије и коначно покренути све то што носи Уран у Бику….”

– Иако нисам могао претпоставити да ће окидач за Уранове промене бити вирус, корона Цовид 19, суштина остаје иста. Имали смо 9. март 2020. године и берза на Волстриту је имала огроман пад вредности од чак 7%, највећи пад у последњих 12 година. Такав пад да је сигурносни систем прекинуо рад берзе на 15 минута. Људи избегавају велике тржне центре, снабдевају се проверено, локално, туризам и хотелијерство трпе невиђене губитке – рекао је Милан.

Извор: Курир.рс