Свет

УЖАС! ГОРИ НЕБОДЕР ОД 50 СПРАТОВА: Делови зграде падају на улицу, све подсећа на ПАКЛЕНИ ТОРАЊ (ВИДЕО)

Страховит пожар је избио вечерас око 21.00 часа по локалном времену у граду Шарџа у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ), када је ватра кренула да гута небодер са преко 50 спратова!

Сведоци тврде да на улице падају делови зграде која је скоро потпуно у пламену, а на терену је велики број ватрогасних екипа које покушавају да обуздају ватру и спрече да се прошири на оближње стамбене објекте.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција користи беспилотне дронове како би проверила да ли има људи који су заробљени унутра, рекао је пуковник др Али Абу Ал Зуд, заменик генералног директора за централне операције полиције Шарџе.

Како преноси „Гулф тодаy“, небодер је на време евакуисан, ватрогасци су из зграде извели чак 250 породица, па према првим информацијама, за сада, нема повређених, иако су сцене са лица места прилично катаклизмичне.

Према последњим информацијама које долазе из Емирата, ватрогасци су успели колико-толико да обуздају ватру те, за сада, нема опасности од рушења небодера.

Хиљаде станара, али и комшија из оближњих зграда се налазе на улицама и са пажњом, али и стрепњом, прате интервенцију ватрогасаца.

Такође, многе оближње зграде су евакуисане.

Извор: Блиц