Свет

УЖАС! Хеликоптер се срушио на стамбену зграду!

Полицијски хеликоптер срушио се на празну стамбену зграду у Хјустону у раним јутарњим часовима.

Два полицајца која су се налазила у хеликоптеру су повређена и налазе се у озбиљном стању, а нико из стамбеног комплекса у који је хеликоптер ударио није повређен, изјавио је директор полиције на конференцији за штампу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Узрок несреће још није познат, пренео је АП Повређени полицајци били су дуже времена заробљени у олупини хеликоптера, када су их спасили ватрогасци и одвели у болницу где су оперисани.

Ссеф полиције рекао је да је право чудо да пад хеликоптера није изазвао пожар, као и то да је ударио у део стамбеног комплекса у којем није било људи.

Полиција ће у наредним данима обуставити летове како би утврдила да ли су летилице безбедне, а истрага подовом пада хеликоптера је у току.

Три особе које су учествовале у пуцњави у улици у близини места несреће одведене су у притвор, а међу њима није било повређених. Полиција нема информације да је хеликоптер оборен у непријатељској акцији.

Хеликоптер је учествовао у потрази за телима у оближњем речном рукавцу након дојаве за коју шеф полиције сматра да је највероватније била лажна.

 

Извор: Курир.рс/Тањуг