Спорт

УЖАС! ПОЗНАТИ ФУДБАЛЕР УБИО СИНА (5): Лекари мислили да је умро од короне а онда је уследило језиво признање

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Турска и светска јавност остали су у шоку након признања тамошњег фудбалера Сехера Токташа да је усмртио петогодишњег сина гушењем јастуком.

Играч тамошњег нижелигаша Бурсе Јилдиримспора то је учинио у болници јер је његов син био заражен корона вирусом, што целој причи додаје још бизарнију ноту уколико је то уопште могуће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дечак је 23. априла примљен у болницу због дијагностикованог вируса Цовид-19, а са њим је место у соби интензивне неге добио и отац, Сехер Токташ који је два сата касније позвао лекаре како би их обавестио да се стање његовог сина знатно погоршало.

За то је био одговран директно он, што се у први мах није знало. Лекари су могли само да констатују смрт услед тешке респираторне компликације како се у том моменту чинило.

Након 11 дана, истина је испливала. Фудбалер није могао да се помири са оним што је урадио, те је отишао у полицију и све признао.

– Ставио сам јастук на лице свог сина који је лежао на леђима. Притискао сам јастук 15 минута без подизања, док се мој син цело време борио. Кад је престао да дише, подигао сам јастук. Тада сам викао докторима да ми помогну како бих одбацио било какве сумње. Никада нисам волео свог најмлађег сина, још од његовог рођења. Не знам зашто га не волим. Једини разлог зашто сам га убио је тај што га нисам волео, али немам менталних проблема, речима је шокирао свет Токташ.

Сехер Токташ (31) је одмах ухапшен и очекује почетак суђења, а према законима у Турској, вероватно га очекује доживотна затворска казна.

Сем Бурса Јилдрима, овај 32-годишњи фудбалер је играо за још доста тамошњих екипа међу којима су Хацтепе, Мериноспор и Козан.

Извор: sport.blic.rs