Свет

ВЕЛИКА ТУГА! Познати глумац из популарне серије покушао да убије девојку, па извршио самоубиство

Pixabay.com

Ужас!

Амерички глумац Хаген Мајлс умро је у 29. години, након што је пуцао у себе. Пре тога је покушао да убије и бившу партнерку Ерику Прајс, са којом има ћерку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је примила дојаву о пуцњави у поподневним сатима, а снаге реда на лицу места дочекала је управо Ерика са прострелним ранама у грудима и руци.

Истрага је показала да је Мајлс чекао Ерику да се врати кући, а у кући су се у том тренутку налазиле и њена мајка, те њихова 4-годишња ћерка.

Она је сада стабилно, а испричала је како је Мајлс након што је пуцао на њу уперио пиштољ према себи и повукао окидач. Био је мртав на лицу места.

И пре овога имао је подужи списак злочина, био је оптужен за силовање, содомију, отмицу и поседовање наркотика. Из затвора је пуштен јуче – дан пре смрти.

Још увек није разјашњено због чега је дошло до трагедије. Пар је био заједно од 2012, а четири година касније добили су ћерку Милу. Није познато када су раскинули.

Иначе, овај глумац познат је публици из хит серије „Баскетс“ која има и награду Еми, те серије „Сwедисх Дицкс“, а добио је и већу улогу у хорор филму „Стар Лигхт“ који ће бити објављен ове године. Појавио се и у филму из 2013. „Бонние & Цлyде: Јустифиед“. Упркос мањем успеху у Холивуду и животу у Лос Анђелесу, он је често ишао у Кентаки, где живи Прајсова.

Фото: Pixabay.com

Извор: Srbijadanas.com/Курир