Србија

ВОДИТЕЉКА ПИТАЛА ПРЕМИЈЕРКУ ДА ЛИ ЋЕ УЗЕТИ СВОЈИХ 100 ЕВРА! Њен одговор је шокантан

Водитељка је остала запањена одговором премијерке.

Премијерка Ана Брнабић говорила је о ситуацији у нашој земљи након ублажавања мера против коронавируса, а на питање водитељеке ТВ Прва- да ли ће узети својих 100 евра, она је дала интересантан одговор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нећу узети тај новац, ми смо ту да обезбедимо да свако ко жели, може да узме свој новац, Влада Србије је ту да помогне и подржи грађане, има и оних који ће узети 100 евра и дати у хуманитарне сврхе – рекла је Ана Брнабић и додала да се за два месеца никад боље није видело ко је колико одговоран.

Председница Владе Србије је у овом гостовању говорила о томе колико је битно да се придржавамо мера, како бисмо из ове борбе дефинитивно изашли као победници.

– Најважнија у овом тренутку је лична одговорност, људи морају имати висок степен личне одговорности да не дође поново до јачања епидемије. Кад имате блаже мере, лична одговорност је најважнија. Наставићемо да тестирамо велики број грађана, данас ћемо прећи бројку од 100.000 тестираних на ковид 19. По томе је у овом делу Европе од нас боља само Словенија – обаснила је Брнабић.

Извор: Srbijadanas.com/ТВ ПРВА