Србија

ВРЕМЕ ЗА ВИКЕНД ЋЕ ВАС ИЗНЕНАДИТИ: Укида се ванредно стање а стиже нам и…

После ветра, кише и облачног времена претходних неколико дана, за викенд нас очекују отопљење и готово летње температуре. У неким деловима земље жива на термометру попеће се до чак 27 и 28 степени, најављују метеоролози.

После наглог захлађења претходних дана, у петак и првог викенда без полицијског часаочекује нас суво време са дужим сунчаним интервалима и порастом температуре.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Београду ће у суботу бити топлије време него претходног дана, уз температуру до 26 степени. У Нишу делимично сунчано и пријатно време, уз највишу дневну од 25 степени. И у Новом Саду биће облака који ће заклањати сунце и температуру од 26 степени.

Температура ће у Београду у недељу достићи и 28 степени, а биће и делимично облачно. У Нишу ће, уз мало облака, бити до 27 степени. Сунчано до местимично облачно биће и у Новом Саду, уз температуру до чак 28 степени.Многи ће сунчани викенд пред нама искористити за дружење, шетњу и активности у природи, али не заборавимо да ће на снази још увек бити мере заштите од корона вируса.

Многи ће овај сунчани викенд пред нама искористити за дружење, шетњу и активности у природи, али не заборавимо да ће на снази још увек бити мере заштите од корона вируса.

Извор: Курир.рс