Свет

ЗАПАД У ПАНИЦИ! Ово нико није очекивао: Зашто се у Немачкој скандира „Путин до Берлина“?

Kрајем децембра, Путин је објавио да је Русија испред САД-а кад је у питању технологија суперсоничних ракета. Оно што се морамо запитати је: да ли је футуристичко војно оружје још релевантно?

Тренутно делује да се сви глобални бенефити остварују помоћу психолошких ратова. Нарочито су САД постале изузетно добре у коришћењу интернет медија како би узбуркале становништво да се побуни против сопствених влада, а затим користе западне медије да подрже лажне револуционаре као борце за слободу и демократију пише Ендрју Англин за даилyстормер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

САД су организовале револуције како би преузеле огромне делове руске територије.

Узели су и Грузију и Украјину. Сада у Белорусији владају нереди.

И у Москви.

Чини се да Русија има апсолутну нулту способност да се супротстави било чему од тога.

То је вероватно зато што САД тренутно има идеологију коју промовише: анални секс и тетоваже.

Русија, која је некада била комунистичка, тренутно нема јасну идеологију коју би продала свету.

Очигледна ствар коју би Русија требало да учини било би да промовише традиционално хришћанство и традиционалне хришћанске вредности као контра-визију оне човекове позиције у свету коју представља Запад.

Није јасно зашто то не раде. Чини се тако очигледним.

За време револуције у Украјини, било би веома лакше да је постојала установа подржана од Русије – која је свргнута – која би подржала хришћанство насупрот западним геј вредностима.

Они би добили много већу подршку. Заправо, председник који је свргнут није представљао ништа осим „Русије“, у нејасном смислу, пре свега вероватно као етничку и језичку припадност.

Наравно, Украјина је одмах након револуције организовала геј параду.

Да је становништво знало да „анти-Русија“ значи „геј парада“, вероватно би били много мање револуционарни.

Ту је и читав проблем „поплаве имиграната“, који представља велику културну поделу. И сви су свесни да Русија не дозвољава себи да буде сахрањена у избеглицама, али Русија никада није планирала да се ово одигра на светској сцени.

Они имају овај систем вредности. То је и „последња хришћанска земља“ и „последња бела земља“ по многим вредностима (да, имате Пољску и Мађарску, али они су већ у ЕУ и само је питање времена када ће прећи у пуни анални / ислам ). Зашто се не промовишу тако?

Дефинитивно је невероватно да је Русија, још увек релативно сиромашна земља која је под сталним бомбардовањем запада и која се заправо још увек опоравља од пада Совјетског Савеза, успела да надмаши САД у погледу развоја војне технологије. То велико достигнуће не треба негирати.

Али Русија треба да буде свеснија развоја овог новог бојног поља насталог у последњих 15 година, које је идеолошко ратиште. Да је ушла у игру, не би јој било тешко да победи.

Тренутно су САД у стању да свима буду све. Они промовишу радикални ислам на Блиском Истоку, промовишу неонацизам у Украјини, промовишу британски империјализам у Хонг Kонгу. Да је Русија заузела тврд став као бранитељ традиционалних вредности Европе на глобалној сцени, била би то савршена супротност свему овоме.

Невероватна и историјска ствар догодила се 2015. године, када је Ангела Меркел преплавила Немачку муслиманским силоватејима: људи који су марширали против инвазије скандирали су „Путин до Берлина, Меркелова у Сибир“.

То је једноставно резултат тога што људи природно, интуитивно осећају да Русија представља хришћанство и белце.

Све је тако очигледно. Зато је фрустрирајуће.

Извор: Webtribune.rs