Србија

ЗАСТРАШУЈУЋЕ! ДЕЦУ ПРЕКО МАКЕДОНИЈЕ ШВЕРЦУЈУ У АЛАБАМУ: Капетан Драган изнео језиве податке о педофилима (ВИДЕО)

Уредница и водитељка Јована-Јеремић Милошевић угостила је у јутарњем програму на ТВ Хаппy Капетана Драгана, стручњака за безбедност Сашу Боројевића, Стевана Ђокића, и Владимира Арсића, писца романа Осиње гнездо,

У емисији су изнети шокантни подаци о трговини децом и педофилији која је присутна и у Србији, као и о међунардном ланцу трговине децом. Истакнуто је и да се деца из Србије, преко Северне Македоније шаљу у америчку државу Алабаму, где је дозвољено сурогат мајчинство, а да је цена цело тог аранжмана око 33.000 евра,

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На тај начин се деца предају на усвајање, али застрашује податак да око 60% деце која заврше у ланцу педофијлије и дечје проституције, потиче из хранитељских породица.

Капетан Драган је истакао да је по њему Католичка црква једна од највећих педофилских организација, а да педофиле треба строго надзирати и контролисати.

Капетан Драга је између осталог испричао једно његово искуство док је боравио у затвори:

– Док сам био у затвору, појавила се једна особа чије је име Антун Катић. Момак 36 година, Хрват по националности, у пуној снази, висок, примамљив женама, почео је причу Капетан Драган.

Даље наводи да су тог момка сви брзо прихватили. Рекао је да је завршио у затвору због продаје марихуане малолетницима, за то је окривио жену и сина и да он робија уместо њих.

– Међутим, ја сам у овом случају с Антуном сумњао у такав сценарио па сам отворио његов досије и шокирао сам се – девојчица је имала 12 година а с њом је општио две године! Касније, Антун је дошао с причом да је о мени чуо разне приче и да би ми дао велику суму новца да ја убијем ту девојчицу, коју је погрдним именом назвао, јер је она једини сведок. Мислио сам да се шали, фантазира. После пар дана, са осмехом на лицу ми је рекао да му не треба моја помоћ, да је ствар сређена, и да ће је смакнути, јер излази из затвора. У досијеу сам видео да је убијао и раније. Клупко се одмотало када је адвокат дошао па сам добио сазнање да је Антун својом убедљивошћу својевемено натерао и полицију да поверује у његову невиност, иако је његова супруга све разоткрила и пријавила га. Он је њих убедио па су га пустили кући. Међутим, има Бога, направио је грешку. На лаптоп рачунару који је однео на поправку касније, имао је порно-филм који је снимао с том девојчицом, те је дечко који је вршио поправку случајно нашао видео. Тако су га коначно ухапсили – навршава причу Капетан.

Извор: Курир.рс