Регион

ЗАВРШЕН САСТАНАК ЂУКАНОВИЋА И МАРКОВИЋА: Срби не могу у Црну Гору – РАМПА СПУШТЕНА

Два кључна човека Црне Горе разматрала су могуће последице одлуке да границе остану затворене за грађане Србије на предстојећу туристичку сезону, а с обзиром на то да већина гостију на црногорско приморје долази из наше земље

У ЗГРАДИ Председништва у Подгорици завршене су хитне консултације првог човекаЦрне Горе Мила Ђукановића и премијера Душка Марковића о даљим корацима према Србији, после синоћне одлуке да границе ове државе и даље буду затворене за наше грађане.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како преносе добро обавештени извори Новости, два кључна човека разматрала су могуће последице свог потеза, који је маскиран епидемиолошким разлозима, на предстојећу туристичку сезону, а с обзиром на то да већина гостију на црногорско приморје долази из Србије.

Одлука да рампа за српске држављане и даље буде спуштена, док се, рецимо, Хрватима и Албанцима дозвољава пролаз, прети да заоштри ионако пољуљане односе између две земаље. Тим пре што је Београд отворио границе за црногорске држављане.

Иначе, премијер је на састанак са шефом државе дошао пешице из зграде Владе, док се Ђукановић довезао луксузним „мајбахом“

Извор: Новости