Србија

ЦЕЦА СЕ ОГЛАСИЛА: Аркана може да глуми само он!

Цеца Ражнатовић каже да једино Вук Костић може да глуми њеног покојног мужа Жељка Ражнатовића Аркана. Фолк дива сматра да је он ко створен за такву улогу.

Фото: Јутјуб

„Вук је мој пријатељ и мислим да би он одлично дочарао Жељков темперамент и карактер. Костић је веома талентован и сигурно би му добро легла та улога. Не бих се бунила ни да Бред Пит игра мог Жељка“ каже Цеца и додаје:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Од старијих глумаца верујем да би се Бранислав Лечић добро снашао у тој улози. Лека је познавао Жељка, дружили су се, тако да би му било лако да уђе у лик“ испричала је певачица.

Фото: Јутјуб

Фолк звезда коначно је „аминовала“ давно најављени филм о Аркану, јер је све донедавно изричито била против тога да било ко глуми њеног мужа на великом платну.

„Неумесно је снимати филм о особама које нису међу живима. Мртва уста не говоре. Не очекујем да лик и дело мог супруга прикажу у позитивном светлу и зато не подржавам то“ говорила је Ражнатовићева.

Иначе, читава фама око тога ко ће на филмском платну „оживети“ Аркана, настала је после изјаве Милоша Биковића да би он радо прихватио такву улогу.

„Глумио бих Аркана, што да не! Уколико би неко написао сценарио за добар филм, прихватио бих такву улогу“ рекао је Биковић у емисији „Амиџи шоу“.

Извор: Курир.рс / Информер / М.М.