Србија

ХАОС У БЕОГРАДУ! НЕ ИЗЛАЗИТЕ НА УЛИЦУ АКО НЕ МОРАТЕ: Невреме усред шпица

Поподневни шпиц на београдским улицама увелико је почео, колоне возила створиле су се на главним градским саобраћајницама, али би гужве могле да буду још веће јер се за наредне сате широм престонице најављују пљускови.

Ситуација је тренутно, ипак, нешто боља него пре 24 сата, када смо у поподневним сатима имали прави колапс у престоници.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Београд се полако враћа у нормалу, поново су у поподневним сатима велике гужве на Газели, Панчевачком мосту, Бранковом мосту, Аутокоманди… И све је горе како је почела да пада киша – јављају београдски таксисти.

Како додају, посебно су оптерећене још две саобраћајнице – аутопут са новобеоградске стране и потез око Београдског сајма.

Према прогнозама метеоролога пљускови су могући до 20.00 часова када би требало да дође до разведравања и смиривања ситуације.

„Наредна два сата у Бачкој и Срему локална појава плјускова са грмлјавином. У Београду у наредних сат времена плјусак са грмлјавином“, стоји у најновијој најави Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ).

Како јављају репортери „Блица“, на појединим саобраћајницама већ је дошло до стварања малих базенчића на улицама, а саобраћај се одвија отежано и успорено.

Према последњим подацима од 17.00 часова температура у престоници је 19 степени.

Извор: Блиц