Србија

ХИТНО! Медији преносе: Председник Вучић доноси важну одлуку у понедељак! ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА!

Велике су шансе да у понедељак буду предложене нове мере на Кризном штабу ако се настави овакав тренд раста броја оболелих од корона вируса, сазнаје “Блиц”.

Иако се спекулисало да су се појавиле прве пукотине у мишљењима измедју чланова Кризног штаба из редова струке међусобно, као и између њих и Вучића с друге стране, “Блиц” сазнаје да то није случај и да у Кризном штабу засад сви размишљају на истом трагу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Увелико се размишља шта ћемо даље. Знајући Вучића, он сигурно неће подилазити народу, већ је спреман да предложи заоштравање мера. Ако се корона не стави под контролу, Вучић је спреман да Кризном штабу предложи поновно уводјење неких од најоштријих мера – каже извор “Блица” из Кризног штаба.

– Председник Вучић је, каже, од почетка имао велико поверење у др. Кона, па је тако и у овом случају спреман да прихвати његове предлоге – додаје извор.

Пресудно за даље одлучивање у понедељак биће даљи развој са бројем заражених у суботу и у недељу. Када те бројке буду познате, као и општи развој ситуације, на седници у понедељак биће разматрано могуће уводјење нових мере у борби против пандемије у Србији.

Извор: Блиц.рс