Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Управо саопштено! Сутра у подне ће се донети важна одлука

БЕОГРАД – Сутра до поднева биће донета одлука да ли ће предизборни скуп у Новом Саду, планиран за петак, бити одржан, најавио је данас председник Србје и СНС Александар Вучић.

„Ми сада имамо један проблем. Може да се догоди да по трећи пут откажемо предизборни скуп. Планирали смо за петак скуп у Новом Саду на којем се очекује 30.000 људи. Да ли ћемо га имати, одлучићемо сутра до 12 сати“, рекао је он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је за ТВ Пинк казао да ће, ако га не буде, бити свакако упућена порука да је важно да се изађе на изборе, и да се ради о питању озбиљности и одговорности.

Рекао је да СНС прати број заражених, јер не би желео да угрози здравље људи.

„Видим да постоји нека врста глади код наших људи, да покажу колико су жељни политичке борбе. Али, избори дођу као дипломски испит, не може да се промени оцена у пет дана, већ морате да радите све време“, нагласио је он.

Вучић је указао да опозиција живи у 90-тим, да живе у свом малом твитер окружењу, и да мисле да ако су људи из тог окружења незадовољни онда имају проблем, а да су нешто страшно добро урадили ако им тројица аплаудирају преко социјалних мрежа.

„Само је проблем у томе што на крају на изборима морате да заокружите неког, и то не преко лажних профила и тај глас убаците у кутију. Ту варања нема“, поручио је он.

Извор: Тањуг