Србија

ОГЛАСИО СЕ И ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ: Ево шта је рекао о Јурићу и политичару педофилу! Његово име…

Јасно је да тужилаштво говори истину о томе да не зна име политичара о којем се прича да је педофил, рекао је председник Србије Александар Вучић.

Говорећи о саслушању Игора Јурића, који је јуче давао исказ у Тужилаштву о својим наводима да има сазнања да је један познати поличар педофил, Вучић је рекао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ми немамо име, тражим да надлежни открију ко је то, пошто неко то неће да каже. Не бих волео да људи у Србији гласају за неког таквог, чак иако је наше листе, да га одмах ухапсимо. То надлежни морају да реше, без обзира да ли имају или немају нечију помоћ – рекао је он.

Ако ми знамо да постоји дете које је неко тако обљубио, а не можемо да га нађемо, онда ми нисмо држава, а Србија је јака држава – закључио је Вучић.

Подсетимо, Јурић је јуче након неколико сати проведених у тужилаштву где је дао изјаву у својству грађанина, рекао да је надлежнима предочио све што је знао о овом случају, а тужилаштво је саопштило да ни након његовог исказа није утврђен идентитет политичара „педофила“, као ни оштећене 13-годишњакиње.

 

Извор: Информер.рс