Регион

ОТКРИВЕНЕ СВЕ МИЛОВЕ ЛАЖИ! ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ ИПАК ЗАБРАЊЕН УЛАЗ У ЦГ! У земљу не можете чак ни са ПЦР ТЕСТОМ!

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Црна Гора је од поноћи отворила границу са Србијом, али држављани Србије и даље не могу у ту државу чак ни са негативним пи-си-ар тестом!

Гранични прелаз Јабука, измеду Србије и Црне Горе, од јутрос готово пуст и да грађани нити улазе нити излазе из Србије. Повремено прођу камиони, мада возачи радије бирају Гостун, односно Добраково, који су били отворени све време пандемије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Од поноћи је Црна Гора отворила све границе са суседним државама и са Србијом, али на списку држава чији грађани могу да уђу без карантина или пи-си-ар теста и даље нема Србије.

Враћају без објашњења

– Било је неколико оних који су враћени са границе без икаквог објашњења, наводи репортер Тв Прве.

Како се даље наводи, граница Црне Горе и Србије је тренутно пуста, а највећи проблем имају грађани који живе уз границу две државе због карантина који је обавезан.

Данас стижу и први турсити

Подсетимо, од поноћи је Црна Гора отворила све границе са суседним државама и са Србијом, али на списку држава чији грађани могу да уђу без карантина или пи-си-ар теста и даље нема Србије.

Списак је ажуриран, па на њему више нису ни Северна Македонија и Ирска, јер је у тим земљама стопа активних случајева коронавируса порасла.

Репортери који су јутрос били на граничном прелазу Јабука кажу да грађани нити улазе, нити излазе из Србије.

Недоумице за држављане ЦГ

На прсте једне руке могу се пребројати камиони који су прошли, они радије бирају Гостун, односно Добраково, који су били отворени све време пандемије.

Иако Црна Гора још није отворена за грађане из Србије, наш прелаз јесте отворен за путнике из Црне Горе.

Међутим, постоје и недоумице. Ако неко из, на пример, Пљеваља крене у Пријепоље, у повратку би морао у карантин, тако да се чека разјашњење.

Извор: Курир.рс/РТС