Србија

ПОТОП У БЕОГРАДУ: У центру града се зачула ДЕТОНАЦИЈА, метеоролози тек најављују НЕВРЕМЕ (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Пљусак који се око 16 часова сручио на Београд, баш у време када је почињао поподневни шпиц, довео је до стварања великих гужви на главним градским саобраћајницама, а у једном тренутку се у центру престонице чула и детонација!

Колоне аутомобила су се формирале око Аутокоманде, у Улици кнеза Милоша, на потезу од Београдског сајма до Аде Циганлије, на ауто-путу по Новом Београду, Газели, Таковској улици…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Возила миле на Панчевачком мосту у смеру ка граду – кажу београдски таксисти и додају да је тек нешто боља ситуација на прилазима Бранковом мосту са новобеоградске стране.

Локалних гужви има и на Јулином брду, у Топчидеру, на Лединама…

– На појединим саобраћајницама је дошло и до задржавања воде на коловозу – додали су таксисти.

Међутим, слика са Славије је апокалиптична пошто је кружни ток у блокади.

Нешто после 17 часова, како преноси РТС, у центру града зачула се и детонација због које су се затресле поједине зграде на Палилули. Испоставило се да је реч о удару грома, али да није причињена материјална штета.

„Током поподнева местимично са кишом и краткотрајним плјусковима, а на подручју Баната и Београда и са грмлјавином“, гласи последња најава Републичког хидрометеоролошког завода.

– Ако не морате боље вам је да не излазите напоље, лије, како кажу, „као из кабла“ – поручила је суграђанка која је кренула на посао.

Према подацима од 17.00 часова температура у Београду је 15 степени.

Променљиво време са кишом и пљусковима очекује се и током ноћи.

Извор: Блиц