Србија

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ САОПШТИО! У овом граду ће порасти цена имовине сваког грађанина: Ево о чему је реч

Фото: Јутјуб

Вучић је рекао да је намера и да се врати војска у места из којих је повучена, јер и то има утицаја на локалну привреду

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је држава доста урадила за град Панчево, што ће осетити и грађани, између осталог и тако што ће порасти цена имовине сваког становника Панчева.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је, гостујући на ТВ Панчево и ТВ Дунав, најавио да ће у наредном периоду бити завршена брза саобраћајница према Вршцу, јер се тиме премрежава тај део Србије одличним путевима, уз улагања у регионалне и локалне путеве.

Уз инвестиције у осталу инфраструктуру, према његовим речима, људи ће моћи да живе као грађани у Европи, што представља огромне промене.

Подсетио је да су у Србију дошле најуспешније компаније, које ће остављати велики новац у Панчеву.

„Квадрат животног простора ће расти у Панчеву. Видећете за годину дана да ће за 100 до 300 евра бити скупљи квадрат. Свакоме ће да скочи цена имовине због свега што је држава радила“, подвукао је он.

Србија је, како је објаснио, дала новац за фабрике у Панчеву, давала новац да би се смањио притисак на губиташка предузећа, све у циљу запошљавања младих.

„Мислим да је држава показала огромну одговорност, велики труд и рад. Ззелим да верујем да већина људи то види. Ако будемо уједињени и радили марљиво и тешко, можемо ићи још брзе“, казао је он.

Вучић је рекао да је намера и да се врати војска у места из којих је повучена, јер и то има утицаја на локалну привреду.

Извор: Еспресо.рс