Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОБРАЋА ГРАЂАНИМА! Ево шта се дешава!

ПРЕДСЕДНИК Вучић је говорећи о предизборној кампањи оценио је да медији до сада нису никада били отворенији и да се чује глас свих странака.

Вучић је рекао да људи виде истину и да не верују у то што се неки само жале што их нема у медијима и додао да људе интересује будућности и бољи живот, а не то ко се колико слика.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осврнувши се на речи Сулејмана Угљанина Вучић је рекао да је Србија земља равноправних грађана у којој све нације имају иста права.

– Србија је земља равноправних грађана и поносан сам на ту чињеницу. Ја разумем неке који су политичке поене могли да добијају само на мржњи… Од када нема фотељу и службени аутомобил Угаљанин само показује нервозу. Нема никакве капацитете и политичку снагу. Људи желе оно што његова политика не може да им донесе – рекао је Вучић и додао да да народ занимају радна места и изградња путева.

– Ја разумем неке који су политичке поене могли да добијају само на мржњи… Од када нема фотељу и службени аутомобил Угаљанин само показује нервозу – рекао је Вучић и додао да да народ занимају радна места и изградња путева.

– Људи желе бољи живот, а не оно што политика мржње не може да донесе – истакао је председник, додајући да те политике не доносе добре резултате.

– Људи у Тутину и Новом Пазару желе оно што Угљанинова политика не може да донесе – истакао је он.

Вучић је рекао да Србији недостаје прави политички живот и додаје да упад тестером у зграду Јавног сервиса или насилини улазак у Скупштину нису политика, већ насиље.

– Ако хоћете да уђете у Парламент морате да имате политику – нагласио је председник.

Вучић је рекао да Србији недостаје прави политички живот и додаје да упад тестером у зграду Јавног сервиса или насилини улазак у Скупштину нису политика, већ насиље.

Председник Вучић каже да у њему има вишак страсти када се говори о томе шта се може учинити за људе.

– Ја мислим да код мене има вишак страсти када говоримо о томе шта можемо да урадимо за људе. Јуче сам био невероватно срећан у Нишу. Седам фабрика смо отворили само у том граду, новоотворених. Па смо отворили и Научно-технолошки центар.

Вучић је нагласио да су млади људи почели да се враћају у нашу земљу.

Вучић је говорећи о новим инвестицијама рекао да ће за неколико дана у Чачку бити отворена нова фабрика која ће запослити 1.000 људи.

– За неколико дана ће у Чачку бити отварање Форверкове фабрике где ће хиљаду људи добити посао – рекао је Вучић.

– Имате Николу Божиновића који је довео америчку компанију у Србију, Марка који је са Институтом Пупин направио респиратор, Владу, ког сам одликовао, који је уплатио 20 милиона евра у буџет Србије и градиће највећи кампус у овом делу Европе – рекао је Вучић.

Иако многи покушавају да минимализују све што је урађено претходних година, резултати тешког рада су видљиви на сваком кораку, истакао је Вучић.

Ко је довео ауто-пут до Чачка, намерно сам узео тај град као пример. Било би логично да су то они што су се заклињали деценијама, а нису то урадили. Ког великог инвеститора знате у Чачку, да је доведен у претходних 30 година. Нису ништа урадили, ми смо морали све сами. Чачак постаје као што је Ниш, за централну и западну Србију чвориште свих путева – рекао је Вучић, алудирајући на Велимира Илића и увреде које је упућивао председнику.

Када је реч о писању хрватских медија који му предвиђају “пирову победу”, Вучић је рекао да они то пишу већ годинама уназад и да њему та кампања не смета.

– То су исти они који пишу већ годинама. Имате координисану кампању у хрватским медији и сваки дан мора да се појави текст о мени лично. Мени та кампања не смета, већ ми годи. Како то да у тој тако тужној Србији постоји стопа раста која је три пута већа од њихове? У том тексту нема никакве доследности. То су лкјуди који су говорили да ће збацити Вучића, а сад причају о премоћној победи. Гледају да и Србији може да се догоди нешто лоше да би они остали најјачи у региону.

Извор: Новости.рс