Србија

Први пут до сада: Емотивна исповест ПРЕМИЈЕРКЕ СРБИЈЕ !

Током лагане шетње родним крајем, премијерка Србије, Ана Брнабић нам је открила детаље из свог живота о којима није раније причала

Екипа Ало.рс је прошле недеље била у обиласку манастира по Србији, а приликом посете цркви Свете Петке у Бабушници затекла је премијерку Србије Ану Брнабић са мајком Ружицом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У договору са нашом екипом премијерка је за камере Ало.рс први пут поделила детаље везано са своје корене, породицу и све оно што јој је најважније.

Након обиласка цркве Свете Петке, премијерка се са екипом портала Ало.рс упутила ка месту које је од великог емотивног значаја, како за њу, тако и за њену мајку.

Ана Брнабић довела нас је до темеља старог огњишта на ободима пиротског округа који и даље сведочи о њеном пореклу, као и љубави њене баке и деке.

„Моја бака је ту рођена, она је била домаћица, а мој деда, њен муж је рођен у селу недалеко од Бабушнице, Калуђерево. Радио је у Бабушници, па је баку и упознао у овом месту. Нешто касније преселили су се за Београд како би моја мајка и ујак имали нешто квалитеније образовање, зато што у том тренутку није било гимназије у Бабушници… “ – истакла је премијерка.

Извор: Ало.рс