Спорт

ШОКАНТНО! Велики број играча тражи од Ђоковића да се повуче! Ево о чему се ради!

Један од аустралијских тениских великана, Тод Вудбриџ је рекао да Новак Ђоковић има доста тога што мора да „почисти“ и да није поставио пример осталим тенисерима.

„Има много тога да почисти, он је председник Савеза играча АТП-а! Многи светски медији су га напали јако због начина на који је организовао турнир. Била је очајна ова недеља за наш спорт“ – рекао је освајач 22 Гренд слемова у дублу и додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Очигледно са Новаком и његовом женом који су тестирани позитивни, заједно са Димитровом, Иванишевићем, Ћорићем и великим бројем њиховог тима!“

Потом се дотакао могуће оставке Новака на место председника АТП-а:

„Он је лидер играча и није поставио добар пример! Он ће морати да уради много тога како би се вратио назад. Велики број играча је тражио да Ђоковић да оставку, видећемо шта ће се десити!“

Тема је била и УС Опен:

„Није примио одлуку УС Опена који је хтео да покрене турнир, постављена је велика баријера код повратка тениса! У Америци има три недеље турнира, а онда одмах почиње сезона шљаке! Гувернер Њујорка Андрју Кумо је рекао да та држава веома лоше подноси пандемију, те да ће свако морати у карантин! Шта то значи за тенисер који долазе из иностранства? Европска унија је дискутовала о томе да не пушта никог из Америке! Ако си Европљанин који иде на УС Опен, не знамо да ли ћеш ићи у карантин, а потом се вратити на време за Ролан Гарос“ – закључио је Вудбриж!

Извор: Ало.рс