Србија

СРАМНО! Исповест Српкиње: Конобар на плажи је чуо наш језик, а онда је урадио нешто скандалозно због чега сам заплакала пред дететом!

Статус жене из Србије која је отишла на летовање у Грчку почео је да се дели интернетом. Иако је објављен данас већ има велики број реакција, што није ни чудно ако узмемо у обзир искуство које је наша држављанка доживела.

Грци важе за сјајне домаћине, а већ смо на великом броју примера видели да се ове године посебно труде да угосте наше грађане за које важи нови протокол при преласку границе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ситуација коју је доживела Јулијана и поделила у групи Live from Greece ипак говори да у сваком житу има и кукоља.

„Ово сам морала поделити у групу јел смо данас моја ћерка и ја доживеле увреду а и разочарење од стране грчког конобара на плажи.

На слици се види где смо сваки дан од 21.06 боравили на плажи на слици стоји назив бара а и грк који нас је данас после 6 дана боравка на њиховој плажи буквално отеро. Сместиле смо се на лежаљке око 8 по грчком времену и кренуле да се купамо, појавио се конобар и ладно нам рек’о да идемо даље одатле јел неможе више да нас гледа. Питала сам га зашто да идемо , зашто нас тера ?

Његов одговор је био да МРЗИ СРБЕ. Јако ме је то погодило. Искрено кренуле су ми сузе и нисам хтела да одем . Тражила сам газде и он је рек’о да је он газда што не верујем и руком нам показао да идемо даље са његових лежаљки. Ово ми је 16 пут да летујем у Грчкој и никад овако нешто нисам доживела. Јако сам разочарана“, написала је жена.

Многи чланови групе одговорили су јој да разумеју зашто је узрујана али да не дозволи да јој једно лоше искуство после 16 година летовања у Грчкој упропасти одмор и сва лепа претходна искуства са тим народом. Указали су на то да конобар можда уопште није био Грк већ сезонски радник из неке друге земље која нам није наклоњена.

Извор: Блиц.рс