Србија

СРБИЈА У НЕВЕРИЦИ! Бивши министар изнео до сада непознате податке: Ево како је убијена Јелена Марјановић

Суђење Зорану Марјановићу за убиство супруге Јелене Марјановић на насипу у Борчи 2. априла 2016. године наставило се данас у Палати правде.

Судски вештак и бивши министар Зоран Станковић изјавио је данас да је Јелена Марјановић на основу свих расположивих доказа убијена на на суров и монструозан начин и да је трпела велике болове и страх.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је први пут сведочећи јавно навео да повреде на њеном телу указују да је покушала да се одбрани од нападача.

– Са сигурношћу тврдим да је место на ком је пронађена место на ком је задобила повреде. Умрла је у каналу. Од укупно осам удараца један је био довољан да је онесвести, чак и да умре од њега. Такође, могу да кажем и да јој одећа није пресвлачена – рекао је Станковић.

Он је навео и да је убица највероватније деснорук.

– Очигледно је да је имао јаке емоције – љутње, беса или љубави према Јелени Марјановић с обзиром на бројност повреда, њихов интензитет, као и место на ком су нанете. Због одсуства трагова крви и природе повреда може се утврдити да се убијена налазила у води. Место где је пронађена је место где су јој нанете повреде. Сваки ударац у главу је био тешка телесна повреда опасна по живот.

Подсетимо, Јелени Марјановић задато је осам удараца у главу непознатим предметом. Судски вештак Милан Куњадић данас је описао да је Јелена највероватније трчала и бежећи од нападача изгубила десну патику, мобилни телефон и гумицу за косу, пре него су јој ударци задати.

Подсетимо, за брутално убиство певачице суди се њеном супругу Зорану Марјановићу, а вештаци на данашњем суђењу нису могли да искључе могућност да је у злочину учествовало више особа.

Марјановић се терети да је 2. априла 2016. године убио супругу Јелену на насипу у Борчи, док је у непосредној близини места злочина била и њихова малолетна ћерка, која је тог поподнева са њима дошла на насип Црвенка у Борчи.

Извор: Srbijadanas.com